TimoTynkkynen

Rasismin käsitteellä peitellään totuutta

Katselin ohjelmaa kun keskusteltiin jälleen kerran rasismista.

Nyt kun näin kovasti tuodaan esille rasismia ja natsismia, kuinka Suomi on rasistinen maa, kuinka piparit ovat rasistisia ja joulutortut hakaristin näköisiä, ei voi olla huomioimatta joukkopsykoosin valtavaa voimaa. Itse asiassa tarkoituksella luodaan herkkäuskoisille ja vaikutteille alttiille (useimmiten nuorille) ihmisille harkittuja mielikuvia ja saadaan aikaan asioita riittävän paljon toistamalla ja jankkaamalla joukkopsykoosin kaltainen tila, mania, jossa suvaitsevaisuus näyttelee pääosaa. Kaiken suvaitsevaisuus, joka suvaitsee kaiken huolimatta siitä onko se hyvää vai pahaa, mutta tervejärkistä kritiikkiä se ei suvaitse.

Ohjelmassa kyseltiin myös että jos ihmisellä on rikollinen tausta niin voiko hän kuulua kansallismieliseen yhdistykseen, tuotiin esimerkkiä siitä miten Pvl:n jäsenet ovat pahoinpidelleet, äärivasemmistolaisista anarkisteista sitä vastoin ei alettu puhumaan. Kuitenkaan ei tuoda esille kuinka paljon rikoksia maahanmuuttajat tekevät. Vasta Ylellä kaunisteltiin tosiasiaa että alle 15-vuotias oli joutunut raiskauksen uhriksi, vaikka totuus on että uhri oli 10-12 -vuotias. Jos nyt ajatellaan ensinnäkin mikä on rikollinen tausta, niin onko se sellainen että ihminen on rikollinen silloin kun rikoslaki niin määrittelee? Rikoslain mukaanhan jokainen joka edes suunnittelee rikosta tai ajattelee sellaisen tekevänsä on rikollinen huolimatta siitä onko hän jäänyt rikoksestaan kiinni tai ei, eli lähes jokainen ihminen.

Ongelmat eivät ratkea sillä että yritetään kitkeä rasismia pois, vaan pitää mennä itse ongelmien aiheuttajaan ja alkaa sieltäpäin korjata ongelmaa. Islamin ideologia ja Koraani. Niistä löytyy selitys maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. On selvää että syntyy erilaisia vastarintaliikkeitä ja muita vastaavia yhdistyksiä, kun ongelmat alkavat paisua hallitsemattomiksi. Poliisi on voimaton puolustamaan enää maamme kansalaisia islamin nimissä tehdyiltä rikoksilta. Jokainen tervejärkinen ihminen suojelee ensisijaisesti itseään ja läheisiään. Ihonväri ei niinkään ole ongelma vaan se mitä ihminen on sisimmässään, ajatusmaailmaltaan, haluaako hän rauhaa vai sotaa. Paljon puhutaan ns. maltillisista muslimeista, mutta hehän eivät toteutakaan Koraanin ohjeita kuten fundamentalistit. Islam voisi olla rauhallinen uskonto, mutta kun se ei voi. Kun muslimien määrä kasvaa, on varmaa että myös islamin sisäiset paineet alkavat voimistumaan, joukossa on ensin muutama fundamentalisti, kohta muutamia kymmeniä ja tappamisen uhalla kun julistetaan Muhammedin oppia, kyllä varmasti pian suurin osa muslimeista ottaa asian tosissaan. Varmasti joku voi näyttää tästä kirjoituksesta islamofobia-korttia, mutta sellainen on itse todellinen islamofoobikko, joka ei uskalla kritisoida islamia.

On paljon kysymyksiä. Miksi meiltä jatkuvasti salataan asioiden todellinen luonne? Miksi YK haluaa islamin levittäytyvän kristittyihin valtioihin? Miksi GCM-sopimuksesta vaietaan? Onko koko globalisaatio juutalaisissa käsissä? Miksi rikkaat juutalaiset suvut haluavat sotkea kulttuurit keskenään, vaikka islam haluaa heidät tappaa? Miksi vihreät homot haluavat tuoda Suomeen islamia vaikka islam haluaa heiltä katkaista kaulat? Onko näillä rikkailla päättäjillä salainen suunnitelma, että kun homma käy hallitsemattomaksi, muutetaan pois salaiseen pakopaikkaan?  

Pitäisikö meidän antaa islamille valta pikkuhiljaa nakertaa oma kulttuurimme tuhoon? Vai olisiko helpompi eristäytyä itse, paeta pohjoiseen, antaa globalisaation ja islamin vallata muu osa Suomea ja paeta itse tuhoa ja kauhistusta? Vai pitääkö meidän antautua muslimeille, antaa lapsemme islamin turmeltaviksi? Kuka ottaaa vastuun vai ottaako kukaan? Saako ihminen puolustautua asioilta, jotka huomaa vaarallisiksi ja vihamielisiksi?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

"Hovioikeus huomauttaa syksyllä 2018 antamassaan Vastarintaliikkeen lakkauttamispäätöksessä, että vaikka järjestön oppaassa aktivisteille on todettu, että väkivalta johtaa erottamiseen, ei ketään väkivaltarikoksesta tuomituista jäsenistä ole erotettu tai heidän asemaansa yhdistyksessä heikennetty.

Ketään tämän selvityksen kohteena ollutta henkilöä ei Ylen tietojen mukaan ole erotettu."

https://yle.fi/uutiset/3-10534206?utm_source=faceb...

On ihan oikein että PVL on kielletty. Valitettavasti se pääsee tänä vuonna vielä kerran marssillaan häpäisemään itsenäisyyspäiväämme, koska se on hakenut valituslupaa korkeimmasta oikeudesta eikä hovioikeuden päätös siksi ole vielä lainvoimainen. Mutta ei provosoiduta, käännetään niille selkämme niin eivät pääse uhriutumaan.

Toimituksen poiminnat