TimoTynkkynen

Pellet sirkuksessa sanoilla sotimassa ennen vaaleja

On suorastaan ällöttävän hauskaa seurata kuinka he kaikki jotka ovat Perussuomalaisia haukkuneet kriittisestä suhtautumisesta rajavalvontaan ja haittamaahanmuuttoon, näin vaalien alla itse alkavat mielistellä kansalle kuinka pitäisi tiukentaa rajavalvontaa, ja löytää keinoja maahanmuuton hallintaan, toisin sanoen sortuvat varastamaan Perussuomalaisten identiteetin valehdellakseen kansalle. Kyllähän hekin siis tietävät mitä kansa oikeasti on mieltä. Kuitenkin kaikelta kansalta salassa ollaan kirjoittelemassa nimiä toinen toistaan tuhoisampiin papereihin, kaiken pontimena on ainoastaan oma hyvinvointi, joka ensi sijaisesti on hankittu riistämällä kotimaan vähäosaisimpia, sillä maahan tulleet moniosaajat eivät olekaan päässeet ja halunneet jostain syystä työn syrjään kiinni, eivätkä siis tuota rahaa, paitsi kepulikokoomuslaisten omiin turvapaikkabisneksiin. Jospa heillä on kuitenkin sen verran ymmärrystä että he ymmärtävät saavansa paremman toimeentulon aivan ilmaiseksi. Vanha sananlasku pätee tässäkin kohtaa, että kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Aivan sama tulos on silläkin että kun kerran autat juoppoa tai narkkaria, tulee siitä iänikuinen riesa.

He jotka esittävät tekevänsä hyvää olemalla ”suvaitsevaisia” tekevät sitä vain teatterina että karu totuus pysyisi esiripun takana. Valheella on hallitus kasattu ja valheeseen perustuu koko heidän politiikkansa. Voisi puhua peräkonttihallituksesta. Miten pääministerikin kehtaa edes vielä puhua jostain ”uskostaan” kun on omaksunut itse pääpirun roolin.

Hallitushan ei halua kuin halpaa ja tyhmää työvoimaa, joka tanssii heidän pillinsä mukaan, se on monta kertaa jo nähty pienen ajan sisällä ja jos joku muuta väittää, on joko tyhmä tai valheessa mukana.

Ja tehdään valheellisia galluppeja, joita nykyaikana on äärimmäisen helppoa tehdä. Itse teen musiikkia ja tiedän tämäntapaisen toiminnan olleen käytäntönä musiikkialalla jo kauan: Ennen oli ns. street-teameja, jotka menivät levynmyyntipisteisiin ja ostivat tietyn artistin levyjä että saatiin levymyynti ”nousuun”. Miksikäs eivät poliitikot tekisi vastaavanlaista toimintaa galluppien muodossa, sitä paitsi netistä pystyy nykyaikana ostamaan ”tykkäyksiä” omille sivuilleen.

Ja sitten kun kansa on saatu nielemään valhe ja äänestämään itseään vastaan ja omaksi turmiokseen, hymyillään henkivartijoiden kaartin turvaamana, suorastaan naureskellaan. Miksikäs tällaisilla pelleillä on sitten niin paljon henkivartijoita, eikö vähempikin riittäisi, jos on muka tehty oikein eikä tarvitse pelätä?

Ei ole enää epäselvää, minkä takia hallitus on kiinnostunut kehittelemään vihapuheen torjuntaa. Juuri sen takia että vihapuhe-termin alle voidaan ujuttaa kaikki puhe, mikä voi vaarantaa heidän salaisten bisnestensä piilossa pysymisen. Ja onhan selvää että kun kaikki valhe paljastuu aikanaan, voi vihapuhetermillä kieltää kuitenkin kaikesta huolimatta ns. haitallisen puheen, puheen joka ei palvele hallituksen kyseenalaisia tavoitteita.

Samoin feministit, mitä he voittavat keksimällä uudenlaisia sanontojaan ja haluamalla kielletyiksi vanhan perinteisen kansankielen sisältämät tietyntyyppiset sanat? He saavat loppupeleissä aikaan ainoastaan helvetinmoisen sekasotkun, jossa kukaan ei enää tiedä mitä voi puhua. Jokainen voi pahoittaa mielensä ihan mistä vaan haluaa ja saada tyhjänpäiväisen verbaalikahakoinnin aikaan. Sitten kun asioita joudutaan viemään oikeuteen, asioita jotka eivät edes sinne kuuluisi, ruuhkautuu oikeuslaitos täysin tällaisessa turhanpäiväisessä ”tikusta asiaa” -jupakoinnissa.

Nykyään kun sanallinen sotiminen on päässyt valtaan. Monestikin poliittiset vastustajat kääntävät vastapuolen lausunnot päinvastaisiksi saadakseen itselleen pisteitä kansan silmissä ja saavat alkuperäisen hyvän asian näyttämäänkin pahalta. Näin on kohdeltu esim. Laura Huhtasaarta kovastikin viime aikoina.

Meillä on täällä oikeitakin asioita käsiteltäviksi siellä oikeusasteissa, kuten maahanmuuton tuomat ongelmat. Maahanmuuttajia kyllä haalitaan, mutta heidän tuomasta vastuusta kieltäydytään.

Minä kysyn, että mitä pellejä tuollaiset ihmiset oikeasti ovat? Mitä heidän päässään liikkuu? Ilkeyttä, ahneutta, kostonhalua, vai sinisilmäistä hyväuskoisuutta, vai halutaanko vaan olla mieliksi yleisön edessä näyttelemällä parempaa kuin ollaan?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat